Jo ennen syyslomaa tein mun kesän lempi-grillattavia. Home- ja tuorejuustotäytteisiä herkkusieniä pekoniin käärittyinä.

Eka siis herkkusienistä kannat pois (säästä kannat!) ja homejuustoa pohjalle.

Sitten tuorejuustoa homejuuston päälle reilusti niin, että herkkusieni on aivan "täynnä".

Sitten vaan 1-2 pekonisiivua herkkusienen ympärille (ihan maun mukaan/ minkä kokoisia herkkusieniä) ja cocktail-tikuilla kiinni.

Kannoista ja ylijääneestä tuorejuustosta, homejuustosta sekä pekonista kannattaa tehdä folionyyttiin "muhennos". Joskus jopa tuntuu, että muhennos maistuu paremmalta kuin itse nuo täytetyt herkkusienet..

Valmiista herkkusienistä mulla ei olekaan kuvaa, kun nuita tehdessä oli jo aivan tuhoton nälkä ja kuvaus pääsi unohtumaan.. :D