Kuten jo otsikkokin kertoo, käsitöitä tulee niukasti pari viikkoa. Lauantaina ulkona juostessani kaaduin portaan kulmaan kyynärpää edellä. Ei onneksi murttunut, mutta jonkin sortin pehmytkudosvaurio siitä tuli. Ilkeästi turvoksissa ja mustelmilla. Neulominen on kielletty, kunnes parantuu. Samoin liikunta, maanantaina oltaisiin menty koulun kanssa Pyhälle laskettelemaan, mutta taitaapi jäädä välistä ja tulla kotipäivä. :)

Postausta kyllä luultavasti tulee minun valinnaisen käsityön päättötyöstä. Siihen kuuluu siis sifonkinen veikkaisin 50-luvun tyylinen mekko sisältäen silkkisen alusmekon ja siihen päälle näyttävä "sisustuskankainen" viitta. Ohjeet Suuresta Käsityölehdestä. Lienee vuodelta 2008, en yhtään muista mikä.. :) Ajattelin myös jonkin sortin kaulakorua/rintaneulaa kruunaamaan koko komeuden, ellei viitan soljet ole näyttävät. :)

Ainiin! Jotain hyötyä tässä seurakuntanuorena olemisesta! Sain seurakunnalta kesätöitä ja olen koko heinäkuun hautausmaalla. Onneksi silloin riparin jälkeen lähdin kerhonohjaajaksi ja isoskoulutukseen. :) Rovaniemeltähän siis valittiin seurakunnalle 90 kesätyöntekijää. :) Olen kyllä iloinen! Ei ihan harakoille mene tuleva loma. :)