Muutin kesäkuun alusssa uuteen asuntoon, aivan ihanaan yksiöön rauhallisella asuinalueella :) tässä pikkuhiljaa ajan ja rahan sallimissa rajoissa olen alkanut sisustamaan ja tekemään tästä asunnosta oman kodin näköistä :) Kirppareita tullu kesän aikana täällä Oulussa kierreltyä ja pienen etsinnän jälkeen löysin lopulta etsimiäni 70-luvun pinnatuoleja.

Nämä 2 löysin Paljekirppikseltä hintaan 12e/kpl. Maalipinta oli aivan kauheassa kunnossa ja maalin hilseiltyä näki kaikki värit, millä tuolit on joskus maalattu. Tässä kuvassa oon jo jonkin verran työstäny tuoleja ja poistanu eniten hilseillyttä maalia, mutta vielä on työtä näissäkin ennen maalia :) Sori huono kuvanlaatu, ko otin häkkivarastoilla tän kuvan ja siellä pikkasen pimeää..

Ja tässä kuvassa näkyy ne aiemmat maalikerrokset

Nämä 2 taas löysin kaverin äidin vinkistä Alppilan Aarrearkku-kirpparilta hintaan 4e/kpl! Hinta oli myyjän mukaan noin edullinen, kun kukaan ei kuulemma halua ostaa muuta kuin "täysiä" tuoli ryhmiä eli joko 4 tai 6 kpl samanlaisia tuoleja. Näissä on siisti lakkapinta joten ne on käytössä jo ennen maalaustakin. Vähän varmaan hion hiekkapaperilla lakkapintaa rikki, että maali tarttuu :)

Tarkoituksena olis siis viikonloppuna jos hyviä kelejä luvassa, hioa tuolit loppuun ja sitten maalata tuossa pihalla. :)