punaisina puolukoista, sammalmättäät kutsuvat: nyt on SYKSY!

Tosiaan, kirjoitin jo tän postauksen kertaalleen, mutta se katos sitten jonnekkin bittiavaruuteen.. :( Nyt sama jokseenkin samana :)

Kun koulut alkoi elokuussa, päätin että käsitöitä teen enemmän, postauksia tulee useammin kuin kerran puolessa vuodessa ja kouluun panostan täysillä, kolmosen syksyllä eli vajaan vuoden päästä alkaisivat kirjoitukset. Kuten aina, kaikki ei mennyt niin kuin suunnittelin. Lukio menee väh. 3½vuoteen Nyt oltu vanhempien luona täällä lapissa sairaslomalla jo kuukausi, sitä ennen ehdin olla 2 viikkoa koulussa ja sairaalaressukin tuli vastaan. Ennen en teinnyt ruokatorventulehduksesta mitään ja palleatyrästä paljoakaan, nyt tiedän molemmista ja PALJON. Kesällä nilkasta "meni nivelsiteet". Jatkuvan kipuilun takia menin sitten Mehiläiseen ja sieltä magneettiin ja sainkin tietää, ettei minulla nivelsiteissä ole mitään, vaan pohjeluun päässä on kasvulinjan suuntainen murtuma joka ei vieläkään ole luutunut, lähes neljä kuukautta vamman jälkeen.. Toipuminen mahahommasta oli hidasta, enkä mää vieläkään ihan iskussa ole.. Nyt kuitenkin olen jaksanut kaksi neuletyötä aloittaa, isomman ja pienemmän, niistä vielä lisää tänään :)

Huomenna lähden takaisin Ouluun omaan kotiin <3 Kodin sisustuksestakin tulossa postauksia, kunhan saan kaikki kuntoon. Vielä pikainen reissu syyslomalla ikeassa ja sitten alkaa olla valmista :)

Vaikka rakastaminen onkin ainakin mun mielestä vahva ilmaus, niin voin sanoa että rakastan syksyä! Ja olen enemmän kuin iloinen, että sain syksyn viettää täällä lapissa, missä on kunnon ruska ja yöpakkasia melkeinpä jo heit elo-syyskuun vaihteessa. Juoda teetä vilttiin kääriytyneenä takakuistilla ja katsoa kaunista ruskaa :)