Vanhojentanssimekon ompelun jälkeen oli pakko pitää taukoa ompelusta, ei tehnyt pariin kuukauteen mieli edes nähdä ompelukonetta..!!

Viikonloppuna tuli ompeluhimo, ihan sama mitä, kunhan vain pääsisi ompelemaan. Tosin tämä  himo yllätti lauantai-iltapäivällä, kun kangaskaupat oli menneet kiinni. Ei se auttanut kun odotella maanantaihin että pääsin ompelemaan!

Eilen illalla ompelin itselleni neulatyynyn netistä löytämälläni ohjeella. Molemmat kankaat (pohja + päällinen) ostin eilen Eurokankaan palakorista hyvällä alennuksella :)

 

Tänään kävin järjestelemässä Paljekirppiksellä minun ja ystäväni kirppispöytää jonka jälkeen suuntasin Joponi kanssa Konttiin jossa tuhlasin huimat 3euroa! Vaikka summa olikin pieni, sain ostettua kaikkea kivaa: pussillisen nappeja, jotka sain itse valita (RAKASTAN nappeja), kivan pienen lasipurkin (päätin että siitä tulee oregano-purkki), spagettikauhan (mainio työkalu sytykeruusujen uittamiseen steariinissa) sekä vanhan kahvikupin + asetin sille.

Itseasiassa suuntasin Konttiin juuri noiden vanhojen astioiden vuoksi. Suunnittelin kahvikuppiin tehtyä neulatyynyä, jonka teinkin jo: