Työt ja koulu ovat aika tehokkaasti täyttäneet minun valveillaoloaikani, joten blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Itse jatkan lukiota vielä ensi syksynä ja lakin saan joulukuussa 2012!

Tänä keväänä juhlittiinkin ihania ystäviäni jotka valmistuivat ylioppilaiksi eilen täällä sateisessa ja tuulisessa Oulussa. Vaikkei sää suosinutkaan ylioppilaita, olivat juhlat aivan ihania! Minulla oli tarkoituksena käydä kuudet juhlat, mutta ehdin lopulta vain neljiin. Tapani mukaan (ompelin vanhojentanssimekkoni loppuun tansseja edeltävänä yönä) olin hieman viimetingassa, eli sain mekon valmiiksi eilen kolmelta iltapäivällä.. Ehkä minä joskus opin..? ;)'

Mutta siis, mekon kaavat on SK 4/2011. Kaavoja jouduin melko paljon muokkailemaan omalle kropalleni sopivaksi. Alunperin minulla oli vain kengät, joiden ympärille sitten tahdoin mekon tehdä. Kengistä löytyy samaa punaista, kuin mitä mekko on. Lisäksi sisko teki minulle kenkiin sointuvat rakennekynnet, joista tulee piakkoin kuvaa siskoni blogiin! Omasta mielestäni onnistuin hyvin ja mekko istui täydellisesti päälläni. :)

Etuosan origami kuvio tuotti minulle tuskaa kun yritin saada noita teräviä kulmia sievästi taiteltua.. Mutta kuitenkin nuo origamit ovat tämän mekon SE JUTTTU. Taas kerran mietin, miksi en tehnyt tätäkin ajoissa.. No, ehkä omiin yo-juhliini saisin mekon vaikkapa viikkoa ennen juhlia valmiiksi..? HAASTE HEITETTY ILMAAN! ;)