Nyt ennen joulua tulee vähemmän postauksia, sillä tekeillä on paljon tonttuhommia. ;D niistä tulee heti joulun jälkeen paljon kuvia ja tietenkin tekstiä! :) Joulukorttejakin on tullut tehtailtua ja niistä tulee postausta myöhemmin, kuitenkin ennen joulua. Odotetaan ensin, että kortit on jo lähetetty. :)

Tilkkufarkut valmistuvat hitaasti, mutta varmasti. Innolla odotan että saan vetää aivan alusta loppuun itse tekemäni housut jalkaan. :) Täytyy myöntää, että niissä oli paljon isompi urakka, kuin olin kuvitellut. Muokkasin niiden housujen kaavat neljien eri housujen kaavoista, jotta lopputulos oli mieleinen. Ja jokainen tilkku on yksitellen ommeltu työhön. Viimeisen kappaleen neljästä valmistunee perjantaina, kun jään koululle koulun loppumisen jälkeen ahertamaan. Sitten viikonloppuna on enää kokoaminen ja lahkeensuiden resorien ostaminen. Sitten ollaan valmiita. :) Kuvia tulisi, mutta työ odottaa koululla, kun en jaksannut alkaa roudaamaan kassia muutenkin täydessä linja-autossa.

Ai niin muuten, siskon kanssa saatiin vihdoin ja viimein tehtyä se, tilattiin Unelma-kerhosta Arkkitehtien piparkakkutaloja -kirja. Saadaan taas yhä upeampi hökkeli koristamaan jouluamme. Piparitalon tekeminen on muodostunut jo minun ja siskon omaksi perinteeksemme ja se jatkuu edelleen. :)