Lukio, jossa aloitan nyt toisen vuoden opiskelut on ilmaisutaitopainotteinen. Meillä on siis koulussa oppiaineina draama ja media.

Tässä kuva minun ja kahden kaverini DRA2:n lopputyöstä. Kurssi käsitteli fyysistä ilmaisua :)

 

Ja tässä minun MED3 kurssin kaksi työtä. Media kolmonen on valokuvauskurssi ja sillä kurssilla me mm. tehtiin neulansilmäkamera kenkälaatikosta ja otettiin filmipokkarilla kuvia ja kehitettiin ne itse pimiössä valmiiksi valokuviksi ja niistä vaokuvista työstettiin erilaisia töitä.

Tässä ekassa työssäajatus lähti kuvisluokasta löytämistäni puukehyksistä, jotka sitten maalasin valkoisiksi ja taulun pohjan tein kahvissa uitetuista ja reunoista poltetuista sanomalehden paloista. Pohjan päälle laitoin itse kehittämiä kuvia, jotka kaikki on otettu Oulusta, kuvissa mm. Rotuaarin pallo ja mukulakivikatua :)

ja vähän lähempää

Ja toinen työ on puiseen konjakkilaatikkoon tehty "muistojen laatikko" Laatikon sisäkannessa on myöskin Oulu-aiheisia kuvia, kuten Toripoliisi ja kauppahalli. Laatikossa säilytän kaikkia Ouluun liittyviä muistoja, kuten leffalippuja, junalippuja sekä rannekkeita :)