Nyt on wanhojentanssit tanssittu ja ollaan sitten virallisesti tanssittu itsemme koulumme vanhimmiksi! :) Mekkoprojektin aloituksesta on täällä blogissakin juttua, mutta nyt kuvia itse prinsessapäivästä ja mekosta jonka siis tein itse vanhojentansseihin :)

Tuo oli ehkä tuskaisin vaihe koko mekon teossa..! Alunperin oli tarkoituksena ostaa tyllihameet (itse vanhojentanssimekon alle, että jatkoille tulevan bilemekon alle), mutta niiden hinnat järkytti minua niin, että teinkin sitten itse tyllihameet molempien alle. Pelkästään tanssiaismekon tyllihame olisi maksanut n.90e, mutta Eurokankaasta hain materiaalit molempiin ja maksoi yhteensä vain 30e! Nyt ehkä vähän ymmärrän miksi hinnat noin kovat <- tuskaa ommella 8-metrisiä tyllisuikaleita ja yrittää neulata niitä nuppineuloilla jotka vain tippuvat tyllistä joka ylläripylläri on reikäistä..! :D mutta kuitenkin tyllihameet onnistuivat paremmin kuin hyvin! :)

Senni edestä :) Hymy oli tuota luokkaa koko päivän! Kuva on otettu viimeisten tanssien jälkeen Ouluhallilta missä meitä tanssi kaikki Oulun lukiot yhdessä (olikohan meitä joku n.950tanssijaa) tuossa tekonurmella.

Ja Senni takaa.. tykkään tuosta mekon selkämyksestä TOSITOSI paljon! onnistui hyvin nuo olkaimetkin vaikka niitä olikin raivostuttava ommella ja kääntää..

Ja vielä  Senni pyörähtää :)

Kaikenkaikkiaan aivan ihana prinsessapäivä!! Ainut mikä harmitti oli, kun äiti mursi jalkansa edellisenä iltana, eikä päässyt ollenkaan katsomaan...