Tämä päivä oli kyllä kaikinpuolin ihana ja onnistunut! Aamullaheti herättyäni olin reipas ja pesin ikkunat ja siivosin loppuun! Eilen siivosin keittiön ja kylppärin kokonaan. Kun koti tuoksui riittävän puhtaalta otin Joponi kanssa suunnan kohti kirppareita kuten eilenkin :) Kävin järjestelemässä ystäväni kanssa meidä kirpparipöydän (ei se nyt niin hankalaa ole laittaa takaisin hengariin katsomaansa vaatetta sen sijaan, että viskaa/pudottaa sen likaiselle lattialle...) ja sitten suuntasimme Konttiin. Löysin tänään yhteensä 4 kuppia ja 5 kuppiparia neulatyynyjen tekoa varten, osa noista tosin menee siskolle Rovaniemelle :)

Ei siis liene vaikeaa arvata mitä näistä on syntymässä...?

Kirppistelyn jälkeen kävin ystävieni kanssa Bisketissä (ehkä ihanin kahvila koko Oulussa.. (: ) nauttimassa hyvästä seurasta ja ihanasta mustikkajogurtti-leivoksesta!

Illan päälle kävin vielä kaupassa kirjaimellisesti haahuilemassa. Kotona oli selvät suunnitelmat ja kaupassa pää löi tyhjää (kauppaan huimat 200metriä... :D ) Päädyin sitten tekemään kana-halloumi -salaattia kera raejuuston ja itse tehtyjen valkosipulissa ja voissa paahdettujen leipäkuutioiden!

Nyt on maha täynnä ja koti siivottu. :) Voin siis hyvillä mielin neuloa ja tehdä neulatyynyjä koko yön! ;D