Sisko täytti 20 ja tein siskon kanssa mangohyydykekakun.

Ylläolevassa kuvassa kaikki oli vielä hyvin. keksipohja paineltu tiiviiksi, päälle tehty herkullisen makuinen "täyte", joka onneksi myös hyytyi.

Tässä kuvassa taas näkee, kuinka keksipohja vain mureni, eikä päällimmäinen hyydykekerros hyytynyt, ei edes seuraavana päivänäkään. Kun tajusimme ettei kakku hyydy, niin tehokas puolitoistatuntinen pakastimessa ja kakku pysyi sen aikaa kasassa, että palaset saatiin lautasille. Valkosuklaakoristeiden ensimmäinen erä sulatettua suklaata meni pilalle ja kokkaroitui, toinen erä sentään onnistui ja koristeet saivat muotonsa jääkaapissa pullojen päällä.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta kakku oli herkullisen makuista! :)) mutta tekemällä oppii ;)